## M T Th F Bell Schedule

<u>Period</u>	<u>Start</u>	<u>Duration</u>	End
1	9:00AM	45 min	9:45AM
passing	9:45AM	5 min	9:50AM
2	9:50AM	45 min	10:35AM
passing	10:35AM	5 min	10:40AM
3	10:40AM	45 Min	11:25AM
Lunch	11:25AM	40 Min	12:05PM
5	12:05PM	45 Min	12:50PM
passing	12:50PM	5 Min	12:55PM
6	12:55PM	45 Min	1:40PM
passing	1:40PM	5 Min	1:45PM
7	1:45PM	45 Min	2:30PM
Passing	2:30PM	5 Min	2:35PM
Homeroom	2:35PM	15 Min	2:50PM
8	2:50PM	45 Min	3:35PM

<u>W Bell Schedule</u>				
<u>Period</u>	<u>Start</u>	<u>Duration</u>	End	
1	9:00AM	45 min	9:45AM	
passing	9:45AM	5 min	9:50AM	
2	9:50AM	45 min	10:35AM	
passing	10:35AM	5 min	10:40AM	
3	10:40AM	45 Min	11:25AM	
Lunch	11:25AM	40 Min	12:05PM	
5	12:05PM	45 Min	12:50PM	
passing	12:50PM	5 Min	12:55PM	
6	12:55PM	45 Min	1:40PM	
Homeroom	1:40PM	15 Min	1:55PM	