M I INF Bell Schedule			
<u>Period</u>	<u>Start</u>	<u>Duration</u>	End
1	9:00AM	47 min	9:47AM
passing	9:47AM	3 min	9:50AM
2	9:50AM	47 min	10:37AM
passing	10:37AM	3 min	10:40AM
3	10:40AM	47 Min	11:27AM
passing	11:27AM	3 Min	11:30PM
4	11:30AM	47 Min	12:17PM
Lunch	12:17PM	43 Min	1:00PM
5	1:00PM	47 Min	1:47PM
passing	1:47PM	3 Min	1:50PM
6	1:50PM	47 Min	2:37PM
Passing	2:37PM	3 Min	2:40PM
7	2:40PM	47 Min	3:27PM

<u>M T Th F Bell Schedule</u>

W Bell Schedule Period Start Duration End 9:00AM 32 min 9:32AM passing 9:32AM 3 min 9:35AM 2 9:35AM 32 min 10:07AM passing 10:07AM 3 min 10:10AM 3 10:10AM 32 Min 10:42AM passing 10:42AM 3 Min 10:45PM 32 Min 4 10:45 AM 11:17PM 11:17PM 43 Min 12:00PM Lunch 5 12:00PM 32 Min 12:32PM 12:32PM 3 Min 12:35PM passing 6 12:35PM 32 Min 1:07PM Passing 1:07PM 3 Min 1:10PM 32 Min 7 1:10PM 1:42PM